Turistaként Finnországban

A Finnországba készülők és az idegenvezetésben dolgozók miniszótára ez a szókártyacsomag, mely a turizmus leggyakrabban használt állandósult szavait, szókapcsolatait és kifejezéseit tartalmazza. Ez a kifejezetten Finnországra szabott mini szógyűjtemény minden lényeges beszédhelyzetben segít eligazodni használójának a finn nyelvi közegben.Segítségével megtanulhatjuk Helsinki legfőbb látnivalóinak finn elnevezéseit, kuriózumként pedig a Helsinkiben beszélt olyan szlengszavakat, melyek Helsinki nevezetes utcáira, városrészeire vagy nevezetes épületeire vonatkoznak. A finn kultúrához szervesen tartozó szauna és természet témakör szavai sem maradhattak ki a gyűjteményből. Emellett bemutatásra kerülnek a főbb múzeum, kiállítás vagy fesztiváltípusok és a kulturális élet színterei és fogalmai is.
A városnézés, az idegenvezetés és a városi közlekedés szavai pedig segítenek a tömegközlekedés, a főbb idegenforgalmi látványosságok és az idegenvezetés általános finn szavainak elsajátításában.Ezt a szóposzter csomagot nagyon jól kiegészíti az “Utazás” elnevezésű csomag.

Különösen ajánlott a turisztikai képzésben részt vevő diákok és oktatók illetve idegenvezetés területén dolgozók számára.

A csomag 10 témát tartalmaz: Idegenvezetés, Közlekedés a városban, Szaunában, Helsinki főbb látványosságai, a Finn természetben, Helsinki szlengje, Múzeumok-kiállítások-fesztiválok,Városnézőtúrán,Kultúrális élet I.-II. (30 db szóposzter)

Ára: 2200 Ft + szállítási költség

DSCN2632 DSCN2611

Vissza